Tausta

perjantai 12. syyskuuta 2014

Kanaa Igorin tapaan


Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla. Pitihän sitä myös itse kokeilla :) En malttanut olla hieman muokkaamatta ohjetta lisäämällä pekonia ja vähentämällä smetanan määrää.

n. 500g broilerin filettä (paloittelin niitä pienemmiksi)
1 pkt (170 g) pekonia
1 punainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g tomaattipyrettä
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
120 g smetanaa
( 1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa)
mustapippuria myllystä

Paloittele pekoni ja paista pannulla.
Kuullota pannussa sipulit.
Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, pippuri ja kanaliemi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
Paista kanafileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
Asettele fileet, pekonit ja paprikasuikaleet vuokaan ja kaada kastike päälle, niin että kaikki peittyvät.
Laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.

Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa.

(ohje hieman muokaten Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä)

2 kommenttia:

  1. Pekoni toimii aina ja tuo varmasti Igoriinkin erilaista makua.

    Peggy

    http://pienipunainenkeittio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Juuri näin! Kiitos ohjeesta, Peggy :)

    VastaaPoista