Tämä on helppo ja nopea arkiruoka. Mukavaa vaihtelua tavalliseen jauhelihakeittoon.
n. 1 litra vettä
400 g jauhelihaa
1-2 lihaliemikuutiota
1 pss (500 g) peruna-sipulisuikaleita
3/4 pkt Koskenlaskija-juustoa
ripaus mustapippuria
Kiehauta vesi, lisää liemikuutio. Laita joukkoon jauheliha. Hajottele lihaa kauhan avulla, ettei se jää isoiksi paloiksi.
Anna kypsyä muutama minuutti. Kaada joukkoon peruna-sipulisuikaleet. Kun keitto on kiehunut pienellä teholla n. 10 min, lisää sulatejuusto. Keitto on valmista syötäväksi, kun juusto on sulanut. Mausta.
Jauhelihakeitto on kyllä kivaa arkiruokaa. Täytyisikin taas tehdä pitkästä aikaa!
VastaaPoistaSamalla tässä ihailen sun keittokulhoa! Mulla on valtavasti tuota Halla-sarjaa, mutta noita kulhoja en koskaan ostanut. Kirppareilta olen yrittänyt niitä etsiä, mutta turhaan :/ Harmi, että valmistus lopetettiin.
Sanopa muuta! Minusta myös tämä astiasarja on niin käytännöllinen ja tyylikkään pelkistetty :) Toisesta samanlaisesta kulhosta onnistuin rikkomaan korvan ja se surettaa suunnattomasti...
VastaaPoistaNe korkeat mukit on aivan ihania teemukeiksi. Niitä oon löytänyt muutaman kirppareilta. Tavallisia kahvi- ja teekuppeja löytyy kyllä ja lautasiakin joskus, mutta muut osat on kyllä kiven alla :( Mä olin 16-vuotias, kun äiti osti mulle ensimmäiset mukit tätä sarjaa. Pitkään ja hartaasti näitä on siis kerätty :)
Poista