Tausta

tiistai 29. lokakuuta 2013

Pinaattilettuja ja makkara-pastasalaattia

Itsetehdyt pinaattiletut ovat sitten hyviä. Annoksen kanssa sopii hyvin makkara-pastasalaatti.


PINAATTILETUT

n. 25 kpl



1/2 l                  maitoa
2 1/2 dl            vehnäjauhoja
2                        kananmunaa
1 tl                    suolaa
1-2 tl                 sokeria
                          mustapippuria
1/4 dl               juoksevaa margariinia tai öljyä
1/2 ps (à 150 g) pakastepinaattia                  
                         
Tarjoiluun      
                          puolukkahilloa
                         
Vatkaa keskenään maito, vehnäjauhot, munat, suola, sokeri ja pippuri.
Lisää öljy ja sulanut pinaatti. Anna taikinan turvota hetki.
Paista taikinasta kuumalla pannulla ohuita lettuja. Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon kanssa. 


MAKKARA-PASTASALAATTI

250 g fusillipastaa
500g balkanmakkaraa (tanko)
1 pss herne-maissi-paprikaa (pakaste)
1-1½ dl Felix perinteinen -salaattikastiketta
1-2 suolakurkkua


Keitä, valuta ja jäähdytä makaroni.
Pilko makkara ja hienonna suolakurkku.
Sulata (halutessasi kypsennä) pakastekasvikset.
Sekoita aineet keskenään riittävän suuressa astiassa ja lisää joukkoon salaattikastike.
Valmista salaatti ajoissa ennen tarjoilua maustumaan kylmään.

2 kommenttia:

  1. Enpäs oo koskaan ajatellut yhdistää näitä kahta herkkua :) Täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla, kun pinaattilättyjä paistan.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen! Meillä vakioyhdistelmä :)

    VastaaPoista