Suosittelen heti tekemään tupla-annoksen ;)
(10 kpl)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 tl sokeria
½ pss kuivahiivaa
1 dl maitoa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 muna
½ dl voisulaa
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
Lisää joukkoon kädenlämpöinen maidon ja rahkan seos, sekä lisäksi
kananmuna.
Sekoita ja laita voisula joukkoon.
Alusta taikina ja kohota kaksinkertaiseksi.
Paloittele taikina kymmeneen osaa ja painele ne uunipelille
n. ½ cm paksuisiksi pyörylöiksi.
Paista 225 asteessa n. 13-15 min. Voitele voisulalla ja
tarjoa lämpimänä.
(Valion Ruokavuosi-lehti 4/97)
(Valion Ruokavuosi-lehti 4/97)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti