Tausta

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Broilerilaatikko

Broilerilaatikkoa hieman erilaisella reseptillä... Ohjetta en noudattanut ihan orjallisesti. Ananakset laitettiin salaattiin, kun kaikki perheenjäsenet eivät siitä pidä. Samoin feta jätettiin purkkiin, josta jokainen sai ottaa sitä lautaselleen halutessaan.



2 dl riisi-ohra-suurimoita 
500 g broilerisuikaleita 
200 g ananaspaloja 
½  purjoa 
200 g fetaa 
200 g pakastemaissia 
1 rkl yrttimausteseosta 
6 dl kanalientä 
200 g ranskankermaa 
1 tl mustapippuria 
2 dl juustoraastetta



Voitele uunivuoka. Valuta marinoimattomat broilerisuikaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria. Siivilöi ananaspalat. Ota mehu talteen. Silppua purjo ja murenna feta.

Sekoita kaikki aineet yhteen, mausta yrttimausteseoksella ja kumoa vuokaan. Sekoita kanaliemi, ranskankerma ja ananaksista jäänyt mehu. Mausta pippurilla ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista ruokaa 200 asteessa uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Lisää tarvittaessa kanalientä.


(Kodin Kuvalehti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti