Tausta

lauantai 26. lokakuuta 2013

Juustoiset peruna-porkkanaröstit

Näiden mehevien röstien resepti löytyi Pirkan reseptisivuilta.




4-5 (n. 500 g)  perunaa
2-3 (n. 300 g)  porkkanaa
1 (n. 100 g)     sipuli
100 g              emmentaljuustoa
1                    kananmunaa
1/2 tl             suolaa
1/2 tl             mustapippuria

Kuori ja raasta perunat sekä porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli. Raasta juusto.
Sekoita kulhossa juuresraasteet, sipuli, juusto ja muna. Mausta ja sekoita hyvin.
Kuumenna lettupannu ja rasva. Nosta taikinaa pannulle (noin 1/2 dl/pihvi) ja paista miedolla lämmöllä noin 6 minuuttia/puoli kauniin ruskeiksi. 
Voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Käännä pihvit lastalla noin 15 minuutin jälkeen, niin saat pihveille kauniin paistopinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti