Tuoretta basilikaa kaupassa ei ollut ja juustoraasteen jätin pois päältä.
2 kpl kesäkurpitsaa
(viipaloituna)
3 kpl valkosipulinkynttä
(hienonnettuna)
1 dl pestoa
6 kpl tomaattia
(viipaloituna)
1 1/2 dl tuoretta basilikaa (silputtuna)
100 g salaattijuustoa palana (raastettuna)
1/4 tl mustapippuria
25 g juustoa
(raastettuna)
Vuoraa
uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet
kesäkurpitsaviipaleista.
Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.
Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.
(Maku.fi)
Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.
Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.
(Maku.fi)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti