Tausta

torstai 14. elokuuta 2014

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Kun tähän aikaan vuodesta saa omasta takaa sekä tomaatteja että kesäkurpitsaa, tämä resepti oli suorastaan löytö! Kesäkurpitsa-tomaattivuoka oli aivan täydellistä grillatun lihan kanssa...
Tuoretta basilikaa kaupassa ei ollut ja juustoraasteen jätin pois päältä.





    2 kpl    kesäkurpitsaa (viipaloituna)
    3 kpl    valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
    1 dl       pestoa
    6 kpl     tomaattia (viipaloituna)
    1 1/2 dl  tuoretta basilikaa (silputtuna)
    100 g    salaattijuustoa palana (raastettuna)
    1/4 tl     mustapippuria
    25 g      juustoa (raastettuna)



Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista.
Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.
Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.



(Maku.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti